Принтирай  

Отворени обучения

case_studiesНезависимо дали искате да усъвършенстване изпълнението си в продажби, лидерство, междуличностни умения, комуникация, презентации, или обслужване на клиенти - тук ще намерите ресурс, който идеално ще съответства на предпочитанията Ви за стил на обучение. Изберете между разсрочени във времето курсове, кратки семинари, или web  и  обучителнини програми на място - всичко, което най-добре отговаря на предпочитанията Ви.

Какъвто и да е методът на научаване, който изберете, ще получите обучение, което  ще подтикне Вашето изпълнение и кариера към следващото ниво - опит, който вече е помогнал на над 8 милиона хора да постигнат огромен успех в техния живот.

Силно въздействащи презентации

Начало:
27.09.2017
01.11.2017

Продължителност: Два последователни дни от 09:00ч. до 17:30ч.

Опитът от този обучителен семинар по презентационни умения може да се сравни с това да имате личен коуч по говорене пред публика. Вие ще презентирате най-малко пет пъти по време на двудневния курс. Вашите презентации ще бъдат записвани на видео и оценявани. Ще получавате индивидуална .....

Научете повече тук

 

Курсът на Дейл Карнеги 

Начало:
03.10.2017

Продължителност: Четири вторника за четири седмици

от 9:00ч. до 17:30 ч.

Огледайте се наоколо за успели хора в бизнеса, световни лидери, професионални спортисти и шоумени. Сред тях ще откриете непропорционално висок брой хора, завършили курса на Дейл Карнеги.

Накратко, този курс ще Ви помогне да излезете от зоната си на .....

Научи повече тук

 

Предимство в търговската дейност

Начало:
11.10.2017

Продължителност: Четири поредни вторника за четири седмици

от 09:00ч. до 17:30ч.

Да продаваш, означава много повече от това  просто да опишеш няколко характеристики и ползи. В съвременния свят продажбите са по-конкурентни, от когато и да било. Това, което е работело в миналото, вече не е приложимо. Добрите търговци следват процес, който тръгва от намирането на потенциални клиенти и стига до затваряне на сделката. Великите търговци комбинират този процес със страстта да направят продажбата.
Предимство в търговската дейност е единственият курс, който ще Ви даде .....

Научете повече тук
 

Лидерски умения за мениджъри 

Начало: 07.11.2017

Продължителност: Четири поредни вторника за четири седмици

от 09:00ч. до 17:30ч.

В днешно време Вие влияете пряко на служителите си и ги подкрепяте в постигане на техните цели.Вие не ръководите, а печелите екипа на Ваша страна. Не диктувате, а вдъхновявате! Може да се научите как да пораждате вдъхновение, като се фокусирате върху развитието на Вашите лидерски умения.
Този мениджърски обучителен курс в областта на лидерстото ще Ви научи как да престанете да управлявате и да започнете да водите. В резултат на това ще се превърнете в жизненоважна част от бъдещето на Вашата организация. Инвестицията в обучение за развитие на лидерството ще Ви помогне да .....

Научете повече тук

 

 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com