Принтирай  

Отворени обучения

case_studiesНезависимо дали искате да усъвършенстване изпълнението си в продажби, лидерство, междуличностни умения, комуникация, презентации, или обслужване на клиенти - тук ще намерите ресурс, който идеално ще съответства на предпочитанията Ви за стил на обучение. Изберете между разсрочени във времето курсове, кратки семинари, или web  и  обучителнини програми на място - всичко, което най-добре отговаря на предпочитанията Ви.

Какъвто и да е методът на научаване, който изберете, ще получите обучение, което  ще подтикне Вашето изпълнение и кариера към следващото ниво - опит, който вече е помогнал на над 8 милиона хора да постигнат огромен успех в техния живот.

Силно въздействащи презентации

Начало:
01.11.2017

Продължителност: Два последователни дни от 09:00ч. до 17:30ч.

Опитът от този обучителен семинар по презентационни умения може да се сравни с това да имате личен коуч по говорене пред публика. Вие ще презентирате най-малко пет пъти по време на двудневния курс. Вашите презентации ще бъдат записвани на видео и оценявани. Ще получавате индивидуална .....

Научете повече тук

 

Курсът на Дейл Карнеги 

Начало:
03.10.2017

Продължителност: Четири вторника за четири седмици

от 9:00ч. до 17:30 ч.

Огледайте се наоколо за успели хора в бизнеса, световни лидери, професионални спортисти и шоумени. Сред тях ще откриете непропорционално висок брой хора, завършили курса на Дейл Карнеги.

Накратко, този курс ще Ви помогне да излезете от зоната си на .....

Научeте повече тук

 

Лидерски умения за мениджъри 

Начало: 07.11.2017

Продължителност: Четири поредни вторника за четири седмици

от 09:00ч. до 17:30ч.

В днешно време Вие влияете пряко на служителите си и ги подкрепяте в постигане на техните цели.Вие не ръководите, а печелите екипа на Ваша страна. Не диктувате, а вдъхновявате! Може да се научите как да пораждате вдъхновение, като се фокусирате върху развитието на Вашите лидерски умения.
Този мениджърски обучителен курс в областта на лидерстото ще Ви научи как да престанете да управлявате и да започнете да водите. В резултат на това ще се превърнете в жизненоважна част от бъдещето на Вашата организация. Инвестицията в обучение за развитие на лидерството ще Ви помогне да .....

Научете повече тук

 

 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com