Принтирай  

Казуси

Дейл Карнеги Трейнинг партнира на компании и организации от различен размер за да предостави измерими бизнес резултати.

Вижте примерните решения по-долу.

Конъли (Connolly)
connollyconsultingКонъли Кънсълтинг Асоушиетс е безнес лизер в тясно-специализирана сфера на одит за въстановяване на плащанията към клиенти.  Работеща предимно с търговци на дребно и организации за здравеопазване, Конъли стратира като семеен бизнес, помещаващ се в гараж. В момента компанията, със седалище в Кънектикът, има 400 служители и годишни приходи надвишаващи $100 милиона. 
 

Бизнес предизвикателство

"Преблемът е, че служителите може и да са изключително компетентни в своите области, но не са съвсем готови да се справят с неща, които са извън техните индивидуални фокуси.". Томас Мос, Директор Операции
 

Решение 

Дейл Карнеги Трейниг работи с Конъли за да персонализира курс за презентационни умения, който да се отнесе към техните основни проблеми. В допълнение на това обчуние, Дейл Карнеги Трейнинг предоставя на място  програма да лидерско развитие на служителите на Конъли.
 

Резултати 

До този момент, повече от 70 служители са преминали през обученията на Дейл Картеги Трейнинг. "Това е нещо неповторимо за нас", казва Томас Мос, "То се превърна в ядро на нашето обучение за всеки мениджър."
Назад
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com