Принтирай  

5 съвета да се справим с грешка

Team Member Engagement
 

 

Легендарният баскетболен треньор Джон Уудън казва:"Провалът не е фатален. Но провалът да се променим може да се окаже такъв." Очевидната идея, която е имал е, че всеки прави грешки и може да се провали. Това, което е от значение, е какво ще направим след самата грешка. Ето 5 съвета да се справим с грешките и да продължим напред към успеха:

1.) Не ѝ отделяй прекалено много внимание

Никой не е идеален. От време на време всеки прави грешки, няма как да не се случи.  Не губете времето си в това, да се тревожите, работете с резултата и се фокусирайте върху това, което правите. 

2.)  Не правете от мухата слон

Забравете за незначителните детайли. Ако не мислите за по-малките грешки, ще сте по- фокусирани върху големите, преди да се случат.

3.)  Не се тревожете за миналото

Отърсете се от грешките и продължене напред. Забравете за случилото се, независимо колко глупаво и неловко е било. Когато се отърсите от миналото, ще се фокусирате върху задачите си в настоящето.

4.)  Спечелете от грешките си

Добре, направили сте грешка. Сега се замислете защо сте я направили, отбележете го  и продължете напред. Ако направите отбелязването дори на ум, ще бъдете много по-внимателни с.едващия път, ако ситуацията се повтори.

5.)  Починете преди да се изморите

Много пъти правим глупави грешки, защото сме изморени. Бъдете сигурни, че спите достатъчно.

 
 

Назад

 
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com