Принтирай  
about_us_470.300

Кратка история

Основана през 1912, Дейл Карнеги Трейнинг е израстнала от вярата на един човек в силата на личностното развитие до организация за подобряване на индивидуалното представяне и бизнес резултати, с офиси по целия свят. Ние специализираме в това, да дадем  на хората в бизнеса възможността да развият уменията и усъвършенстват изпълнението си, за да постигат положителни, устойчиви и печеливши резултати.

Оригиналното ядро от познание на Дейл Карнеги е постоянно осъвременявано, разширявано и усъвършенствано чрез ценен бизнес опит, надхвърлящ цял век. 160-те управляващи директори на Дейл Карнеги по света помагат чрез обучителни и консултантски услуги на компании от различни размери и бизнес сегменти да повишават познанията и постиженията си. Резултатът от този съвместен, глобален опит е постоянно увеличаващ се резервоар от бизнес проницателност, на който нашите бизнес клиенти разчитат, за да постигат желаните резултати.

С основно седалище в Хопог, Ню Йорк, Дейл Карнеги Трейнинг има представителства във всички 50 от Съединените Американски Щати и в повече от 85 страни. Близо 3000 обучаващи водят програмите на Дейл Карнеги Трейнинг на повече от 35 езика. Дейл Карнеги Трейнинг е отдаден да служи на бизнес организациите по целия свят. Всъщност, приблизително 8 милиона човека са завършили обучение на Дейл Карнеги Трейнинг.

Дейл Карнеги Трейнинг се фокусира върху практически принципи и процеси като създава програми, който предоставят на хората знанието, уменията и опитът, от които те се нуждаят, за да прибавят стойност към бизнеса.  Чрез свързването на доказани решения с реални предизвикателства, Дейл Карнеги Трейнинг е международно признатият лидер в това, да помогне на хората да извлекат най-доброто от себе си.

Дейл Карнеги Трейнинг и отношенията с партньори и клиенти

Като част от нашия сертификат към ISO 9001 ангажираността на Дейл Карнеги Трейнинг към качеството измерваме с ефективността на нашите обучения. В проведено глобално проучване върху удовлетвореността на клиентите 99 процента от завършилите Дейл Карнеги Трейнинг обучения са изразили своето удовлетвореност от обучението, което са получили.

Сред най-известните възпитаници на школата на Дейл Карнеги е Уорън Бъфет, който определя познанията и уменията, развити в Курсът на Дейл Карнеги, като по-важни и от университетската му диплома. 

 
Facebook
 


 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com