Принтирай  

БУОНДЖОРНО ОДОСТОЕН С НАГРАДА ЗА ЛИДЕРСТВО НА ДЕЙЛ КАРНЕГИ ЗА КАЧЕСТВОТО НА МЕНИДЖМЪНТА

1 Октомври, 2010 10:38

 Хопог, Ню Йорк (Октомври 2009) – Буонджорно Спа ((Италия, MTA STAR: BNG), международният лидер да мобилно съдържание и забавление, е първата италианска компания, която получава награда на Дейл Карнеги Трейнинг за лидерство в човешките отношения и управление на обученията за служители. Наградата беше присъдена на Буонджорно за вниманието, което компанията поставя, върху човешките си ресурси и възможността за създаване на работна атмосфера, която позволява на служителите да развият пълния си потенциал – естествено , във връзка със стратегическите цели на фирмата.

На официална церемония, Президентът и Главен изпълнителен директор на Дейл Карнеги Трейнинг връчи наградата на Анреа Касалини, Главен изпълнителен директор Буонджорно, който казва "Буонджорно е международна компания за третото хилядолетие, ловка и в същото време успяваща да обслужи глобалния пазар, благодарение на ангажираните и мотивирани служители, които постоянно са фокусирани върху целите на компанията."

С високо образована и разнообразна работна сила (75% имат висша степен или еквивалент и 40% са жени) , чиято средна възраст е 32, Бунджорно има повече от 900 служители в 24 страни. "Постаянната отдаденост към удовлетвореността на служителите и положителната работна атмосфера на Буонджорно са удивителни" уверен е Питър Хендъл. "С огромно удоволствие признаваме звездното лидерство на господин Касалини и връчваме тази награда."

"Нашите човешки ресурси са съществена част от успеха на компанията. Това, да поддържаме служителите си мотивирани е много по-трудно по време на икономическа криза, и следователно се оказва наложително да инвестираме в обучение." твърди Флоренс Каминска , Директор Човешки ресурси. "Обучителната програма, която развихме през 2009 година, беше фокусирана върху отношенията между мениджърите и техните екипи и върху мотивационните умения, които възвърнаха инвестицията с отлични резултати."

Наградата за лидерство на Дейл Карнеги Трейнинг се връчва на компании, които осезаемо допринасят за развитието на обществото и икономиката в своите страни, чрез специално наблягане на развитието на човешките отношения, иновациите и организационната креативност. Създадена през 1986г., престижната награда е връчена на Форд Мотор Къмпани в същата година ,както и на Кока Кола, Адидас, Боинг, Фоур Сийзънс Хотел, Даймлер – Крайслер и Сас Скандинейвиън Еърлайнс през следващите години.

 

Назад

 
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com