Принтирай  

ДЕЙЛ КАРНЕГИ ТРЕЙНИНГ ПОДОБРЕНИЯ: "ТАЙНИТЕ НА УСПЕХА" ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ТЕЛЕФОН

12 Ноември, 2010 17:35
 

 

Лидер в бизнес обученията допринася за традиционните ценности и идеи на Диджитъл Риалм

 

Ню Йорк,(Ноември 12, 2010) – Дейл Карнеги Трейнинг®, международният лидер в обучения и решения за служителите, базирано на изпълнението, обяви днес усъвършенстването на изключително успешното им приложение за смартфон "Тайните на успеха" Success" (http://www.dalecarnegie.com/app/). Готово за сваляне онлайн в iTunes за iPhone, iPad и iTouch (99 цента), приложението вече се радва на огромни резултати, като се изстрелва до първото място в бизнес списъка на iTunes през първата седмица от пускането му на пазара. Клиентите на Apple, които вече са закупили приложението, ще получат подобрената версия безплатно.
 

Информативното приложение разглежда основните принципи на човешки взаимоотношения и споделя лесни за следване съвети, техники и всекидневни вдъхновяващи послания. Новите характеристики на приложението включват оптимизираният ретина екран, както и възможността да споделите съдържанието на приложението със социалните медии, включително Фейсбук и Туитър. В допълнение, потребителите могат да се регистрират за безплатен курс на Дейл Карнеги във всяка страна, където той се предлага, и да намерят местния офис на Дейл Карнеги Трейнинг лесно, с докосването на един бутон.  
 

"Мислете за това, като за начин да имате професионален Дейл Карнеги коуч в джоба си всеки ден.," казва Питър Хендъл, председател, президент и Главен изпълнителен директор на Дейл Карнеги Трейнинг. "В тези трудни икономически времена, в които хората се нуждаят от всякаква помощ за подсигуряване на заетостта, вярваме, че няма по-подходящ момент да приложим принципите на Дейл Карнеги в изключително лесно-достъпна форма."

 

 

Функциите, които можете да свалите за приложението включват:

 

Възможността да се регистрирате за безплатна сесия на Дейл Карнеги курсът

Споделяне на съдържанието на приложението в социалните мрежи

Възможността за лесно търсене на местен офис на Дейл Карнеги Трейнинг

Ценни съвети върху ангажираност на екипа, лидерско развитие, ефективност на продажбите, усъвършенстване на процеси, ефективност на презентацията и още

Дневни дози на увереност от някои от най-добрите лидери в историята

Видео демо на тайните на успеха в действие 

 

 

 

Назад

 
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com