Принтирай  

Отворени обучения

case_studiesНезависимо дали искате да усъвършенстване изпълнението си в продажби, лидерство, междуличностни умения, комуникация, презентации, или обслужване на клиенти - тук ще намерите ресурс, който идеално ще съответства на предпочитанията Ви за стил на обучение. Изберете между разсрочени във времето курсове, кратки семинари, или web  и  обучителнини програми на място - всичко, което най-добре отговаря на предпочитанията Ви.

Какъвто и да е методът на научаване, който изберете, ще получите обучение, което  ще подтикне Вашето изпълнение и кариера към следващото ниво - опит, който вече е помогнал на над 8 милиона хора да постигнат огромен успех в техния живот.

Силно въздействащи презентации

Обучения:
16 и 30 април - онлайн сесии, 19 и 20 април - присъствени сесии
31 май и 18 юни - онлайн сесии, 5 и 6 юни - присъствени сесии
1 и 15 октомври - онлайн сесии, 4 и 5 октомври - присъствени сесии
5 и 19 ноември - онлайн сесии, 8 и 9 ноември - присъствени сесии
 
Продължителност: Два присъствени дни от 09:00ч. до 17:30ч. и две онлайн сесии преди и след приключване на курса по 1 час и 30 минути.

Опитът от този обучителен семинар по презентационни умения може да се сравни с това да имате личен коуч по говорене пред публика. Вие ще презентирате най-малко пет пъти по време на двудневния курс. Вашите презентации ще бъдат записвани на видео и оценявани. Ще получавате индивидуална .....

Научете повече тук

 

Курсът на Дейл Карнеги 

Обучения:
28 февруари, 14 и 28 март, 10 и 24 април - онлайн сесии; 7 и 21 март, 3 и 17 април - присъствени сесии

27 Септември, 9 и 23 октомври, 6 и 20 ноември - онлайн сесии; 2, 16, 30 октомври и 13 ноември - присъствени сесии

Продължителност: Четири присъствени дни от 09:00ч. до 17:30ч. и пет онлайн междинни сесии по 1 час и 30 минути.

Огледайте се наоколо за успели хора в бизнеса, световни лидери, професионални спортисти и шоумени. Сред тях ще откриете непропорционално висок брой хора, завършили Курса на Дейл Карнеги.

Накратко, този курс ще Ви помогне да излезете от зоната си на .....

Научeте повече тук

 

Лидерски умения за мениджъри 

Обучения:

17 и 31 октомври, 14 и 28 ноември, 12 декември - онлайн сесии; 24 октомври, 7 и 21 ноември, 5 декември - присъствени сесии  

Продължителност: Четири присъствени дни от 09:00ч. до 17:30ч. и пет онлайн междинни сесии по 1 час и 30 минути.

В днешно време Вие влияете пряко на служителите си и ги подкрепяте в постигане на техните цели. Вие не ръководите, а печелите екипа на Ваша страна. Не диктувате, а вдъхновявате! Може да се научите как да пораждате вдъхновение, като се фокусирате върху развитието на Вашите лидерски умения.
Този мениджърски обучителен курс в областта на лидерството ще Ви научи как да престанете да управлявате и да започнете да водите. В резултат на това ще се превърнете в жизненоважна част от бъдещето на Вашата организация. Инвестицията в обучение за развитие на лидерството ще Ви помогне да .....

Научете повече тук

Предимство в търговската дейност

Обучения:

8 и 22 март, 4 и 18 април - онлайн сесии; 15 и 29 март, 11 и 25 април - присъствени сесии

Продължителност: Четири присъствени дни от 09:00ч. до 17:30ч. и пет онлайн междинни сесии по 1 час и 30 минути.

Да продаваш, означава много повече от това  просто да опишеш няколко характеристики и ползи. В съвременния свят продажбите са по-конкурентни, от когато и да било.

Това, което е работело в миналото, вече не е приложимо. Добрите търговци следват процес, който тръгва от намирането на потенциални клиенти и стига до затваряне на сделката. Великите търговци комбинират този процес със страстта да направят продажбата.

Ефективност в продажбите е единственият курс, който ще Ви даде двете страни от уравнението. Процесът на изграждане на търговски умения, на който ще се научите е ........

Научете повече тук

 
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com