Принтирай  

Корпорации

Корпоративни решения

Когато корпорации, като Вашата, желаят служителите ѝ да бъдат ангажирани с нейните мисия, визия и ценности, съобразени с нейното стратегическо планиране и имащи правилните умения за да инициират изпълнение, те се обръщат към Дейл Карнеги Трейнинг.
 
Ние сме световният лидер на промяната от "Аз разбирам посоката на тази компания" към "Аз вярвам в посоката на тази компания". Процесът на карта ЖИВОТ ни позволява да работим заедно за създаването на уникална карта на бъдещето, което си представяте. Разберете повече за картата ЖИВОТ.
 
Ако процесът на картата ЖИВОТ открие несъответствие на уменията във Вашата организация, ние персонализираме решенията ни за Вас, като ги изготвяме на базата на палитрата ни от продукти, включваща повече от 150 курса в нашата Сфера на компетентност.
 

Процесът на картата ЖИВОТ

Ние следваме процес, който ще позволи на Вашата организация да създаде нестандартен подход в спечелването на сърцата - както и умовете - на служителите във вашата компания.
 
imap_image_bulgarian
Процесът карта ЖИВОТ е устроен така, че да достигне до ядрото на нуждите на организацията и развие конкретни решения, базирани на методите на Дейл Карнеги Трейнинг, за удовлетворяване на тези нужди. Ние следваме процес от 5 стъпки, както е показано на изображението в дясно. Научете повече за нашия процес
 
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com