Принтирай  

Казуси

Дейл Карнеги Трейнинг партнира на компании и организации от различен размер за да предостави измерими бизнес резултати.

Вижте примерните решения по-долу.

Бoйс Търнър (Boyes Turner)
Правната  фирма с пълен спектър от услуги удвоява своя размер без сливания за по-малко от 5 години, увеличава проходите си и се ползва с репутацията на най-успешната правна фирма в южната част на Англия.
 

Бизнес предизвикателство

Развиването на служителите и възможността за работа в екип е ключът за изграждането на успешна правна фирма. Броят на подобни фирми се удвоява но усилеята им да пъдат успешни не се увенчават с успех.
 

Решения

Добре-обмислената стратегия е съществена, а присъствието на практик от Дейл карнеги Трейнинг, който да извършва проверка, помага и дискутира идеите, е добавя стойност и спомага процесите да се случват по-бързо. Персонелизираният подход на Зейл Карнеги помага на много висши мениджъри да развият по-добра осезаемост за ефективното развитие на служителите. В резултат, това подобрява технита умения като коуч и ментор.
 

Резултати

Човешките ресурси са поставени в сърцето на бизнеса и са използвани като ключов агент на промяна. Това ускорява прогреса на Бойс Търнър и изгражда солидна основа за фирмата. Ефектите да повече от видими - свързани със заздравяване на предложенията за услуги, развитието на базата от клиенти и репутацията сред независими организации.
 
"Дейл Корнеги ми помогна да ръководя бизнеса до позиция, в която е разпознат като една ог най-упешните правни фирми в Обединеното Кралство. През последните пет години израстнахме бързо -  от £4 милиона до повече от £10 милиона, а процесът значително заздрави услугите, които предоставяме, както и качеството на клиентската ни база."
~ Андрю Чокли , CEO и Съдружник.
Назад
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com