Принтирай  

Казуси

Дейл Карнеги Трейнинг партнира на компании и организации от различен размер за да предостави измерими бизнес резултати.

Вижте примерните решения по-долу.

Ейч Ди Ар (HDR)
Основана през 1917Ейч Ди Ар архитектурна, инженерска и консултантска фирма, притежавана от служители, която помага на клиентите да су справят със сложни проекти и вземат действителни решения. Като интегрирана фирма, Ейч Ди Ар предоставя пълен спектър от услуги.  
 

Бизнес предизвикателство

Ейч Ди Ар е изправена пред предизвикателството да превърне технически експерти в лидери с добри умения за работа с хора и комуникация. "Осъзнаваме нуждата да развием служителите си за да могат по-бързо да се изправят на краката си и да се справят със затруднената комуникация с клиентите," казва Джордж Литъл, Президент на компанията.
 

Решение 

Служителите на Ейч Ди Ар преминават през петнадесет-месечна, многофазова тренировъчна програма. Основният компонент е дванадесет-седмичният Дейл Карнеги  Курс. Националното присъствие на дейл Карнеги дава на Ейч Ди Ар възможността да изпрати 15 избрани служители  на обучение без допълнителни разходи или нужда от пътуване. 
 

Резултати

Ейч Ди Ар се радва на необикновен растеж и участниците в програмата на Дейл Карнеги водят новия курс. "Можеби 40 процента от завършилите програмата пез първите три години сега са членове на ръководния персонал и 90 процента са повишени. В допълнение, служителите, завършили курсът Умения за кариера, имат по-високи степени на желание за оставане във фирмата, сравнено с тези, които не са участвали." твърди Чък Синклер, Регионален Директор, Ейч Ди Ар Управелие  на ресурсите на околната среда.
 
"Прeз последните две години израстнахме с 29% и 24%. Тази година имаме благоприятната възможност също да се радваме на силен растеж. Нямаше да сле свидетели на такова развитие без Дейл Карнеги Трейнинг " казва Джордж Литъл, Президент на компанията.
Назад
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com