Принтирай  

Казуси

Дейл Карнеги Трейнинг партнира на компании и организации от различен размер за да предостави измерими бизнес резултати.

Вижте примерните решения по-долу.

Уайс Маркетс (Weis Markets)
Уайс Маркетс е голяма регионална хранителна верига със седалище в Сънбъри, Пенсилвания. 154-те магазина са разположени в 5 щата - Пенсилвания, Ню Джърси, Ню Йорк, Мериленд и Западна Вирджиния.
 

Бизнес предизвикателство

Структурните промени в магазините на Уайс Маркетс Structural принуждава мениджърите им преждевременно да поемат отговорността за директно ръководство и изпълнение. Тези менизжъри се нуждаят от трейнинг и опит, така че да се справят с притедненията на персонала, свързани с транформацията на магазините.
 

Решение

Програмата и подходът нана Дейл Картеги Трейнинг представят една нова парадигма, каято поставя уфокуса върху лидерсството, работата в екип и собствеността. Мисленето в краткосрочен план на Уайс е смемено с дългосрочно стратегичско плениране и мениджърите поставят цели на изпълнение на себе си и на своите екипи. 
 

Резултати

"Дейл Карнеги ни помогна да свикнем с разбирането, че колкото по-добрe се погижим за нашите вътрешни клиенти, толкова по-добре ще се грижим и за външните. " казва Джим Кеслър, Директор на отдел Човеки ресурси в Уайс Маркетс. Крайният резултат за Уайс Маркетс и 3% увеличение на продажбите и повишаване на приходите с  2.1 милиарда.
Назад
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com