Принтирай  

Казуси

Дейл Карнеги Трейнинг партнира на компании и организации от различен размер за да предостави измерими бизнес резултати.

Вижте примерните решения по-долу.

Джайънт Фууд (Giant Food)
Основана през 1936, организацията притежава 202 Джайънт Фууд и Супер Джи
супермаркети в Мериленд, Вирджиния, Делауеър и Вашингтон Ди Си. 
 

Бизнес предизвикателство

След интензивен период на управленско съединяване, много от дългогодишните служители на Джайънт напускат компанията, докато допъплителните членове на екипъ претърпяват съкращения. Според Нанси Крайзафули, Мениджъро обучение в Джайънт:"има някои настина добри оператори с чудесни технически умения, но ограничен лидерски опит". Стресът и сигурността понижават силно стандартите на компанията за изпълнение и предизвиква Джайънт да намери квалифицирани хора в организацията, които да повиши на мениджърски позиции.
 

Решение 

Дейл Карнеги Трейнинг приспособява структурата на Дейл Карнеги Курса  за да го адаптира към променящите се приоритети на Джайънт. Редувайки обучения в зала с периоди на обучение в работна среда, керсът предизвиква служителите на джайънт да приложат инструмените и техниките научени при всекидневните им задачи, подготвяйки ги да прегърнат едив по-балансиран и гъвкъв управленчески подход. 
 

Резултати

Обучението има стабилизиращ ефект върху служителите на Джайънт, който събира различните аспекти на организацията и допринася за разрушаването на бариерите в общуването, които са съществували между корпоративната и операционната страна от бизнеса.  Докато мениджърите израстват с увереност и себепознание, те стават по-продуктивни и успешни в техните взаимоотношения, създавайки своя култура, основана на доверие, уважение и мотивираност. В резултат, Джайънт Фууд създава сподлена визия за управление и работна среда, в която всички служителимогат да бъдат ангажирани в случващата се мисия и успех на компанията. 
Назад
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com