Принтирай  

Казуси

Дейл Карнеги Трейнинг партнира на компании и организации от различен размер за да предостави измерими бизнес резултати.

Вижте примерните решения по-долу.

Кобърг Дейъри (Coburg Dairy)
Кобърг Дайъри е със седалище в Чарлстън, Синсинати, има 300 служители и годишен доход от приблизително $86 милиона от дистрибуцията на мляко и сокове по територията на Южна Каролина и Северозападна Джорджия. Корбугр е в бизнеса от 1920 година и през 2001 приодбива Нешънъл Дайъри Холдингс - един от основните играчи в индустрията.  
 

Бизнес предизвикателство 

Гари Ракли, Генерален Мениджър на Кобърг Деайъри, потвърждава, че "Този бизнес е изключително конкурентен, с много тънки маржове, и се налага да следим всяко пени, в буквален смисъл, всеки ден. Имаме един основен конкурент в нашия пазар и за това се борим със зъби и нокти." 
 
С толкова конкурентен пазар и не особено много място за маневри, Кобърг осъзнава нуждата да активизира екипът от мениджъри да работи заедно, за да намалят разходите и увеличат ефективността.
 

Решение 

Дейл Карнеги Трейнинг работи с Кобърг за да определи целите и развие персонализирана програма за лидерство, която да помогне на мениджърите да повишат комуникацията и съвместната работа и намалят разходите. "Крайният резултат беше, че всеки се съгласи с това, което ескахме. Всеки имаше усещането, че това не е просто Дейл Карнеги Трейнинг, а курс Дейл Карнеги Трейнинг/ Кобърг за обучение на мениджъри", казва Ракли. 
 

Рзултати

Според Ракли, персонализираното обучение, разработено от Дейл карнеги Трейнинг за Кобърг Дайъри е дало изключителон осезаеми резултати, които представляват много повече от една инвестиция.
 
"В момента," твърди той, "очакваме това да бъде най-добрата година, говорейки за съкращаване на разходи, която не сме имали от може би 10 години насам. Докато имахме някои проекти и инициативи преди да започнем обучението, съм уверен, а мисля, че е така и с моя мениджърски екип, че обучението за управление, през което премиахме, наситина ни помогна да изострим фокуса си върху тези проекти, което най-голямата печалба за анас, от към финансова страна. Заздравихме нашите отошения с пет или шест специфични цели, които ще ни помогнат да бъдем финансово стабилни. ." 
 
Повишената комуникация сред мениджмънта доведжда до промяна в начина, по който Кобърг произвежда своите продукти. Тези фактори допринасят за факта, че Кобърг Дайъри се радва на едно от най-добрите си гидини, говорейки за честа профитабилност, поред Ракли.
Назад
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com