Принтирай  

Казуси

Дейл Карнеги Трейнинг партнира на компании и организации от различен размер за да предостави измерими бизнес резултати.

Вижте примерните решения по-долу.

Айбан (iBAHN)
Основана през 1998, Айбан е глобален доставчик на дигитално забаление и Интернет решения в сферата на туризма.
 

Бизнес предизвикателство 

Когато компаниите и организациите трябва да направят съкращения в бюджетите си, обикновено първите пера, които са съкращавани са раходите за командировки. За компания, която обслужва тази индустрия, това означава, че трябва да работи още по-усилено за да привлече и задържи клиенти.
 
На месец, повече от 1.7 милиона пътници и хора, присъстващи на срещи разчитат на Айбан за предоставянето на дигитално забавление и Интернет решения в 34 страни по целия свят. Ейбан осъзнава, че за да продължи да се състезава на пазар, който преминава през икономичаска криза, компанията трябва да бъде сигурна, че нейните мениджъри клиенти притежават всички инструменти, необходими за отлично и ефективно обслужване на клиенти. 
 

Решения 

Айбан се обръща към Дейл Карнеги Тренинг за развиване на решение, което да увеличи приходите от съществуващите клиенти, маржът на печалбата и намали времето за осъществяване на транзакцията.  Това решение е осъществено чрез серия от събития, която включва програма за таен клиент, идндивидуални интервюта с търговския екип и умения за търговски обаждания. От тези събития Дейл Карнеги Трейнинг развива решения, фокусиращи се върху управление на времето, обслужване на клиенти и ефективност на продажбите.
 

Резултати

Гари Бристоу, Търговски директор ИйЕмИйЕй за Айбан, коментира, "Презентациите и предоставянето на обучение бяха превъзходни. Екипът беще изцяло мотивиран и ре-енергизиран. Това, коете фантастично да се види, бе реалната промяна на поведението на служителите и уменията, на които са били научени.  Последната четвърт от годината беше огромен успех и показахме двуцифрен растеж на приходите за годната, а това трябваше да бъде най-трудната година за хотелите от десетилетия. Нямам никакво съмнение, че Дейл Карнеги Трейнинг изигра ключова роля, която допринесе за нашия успех."
Назад
 

111, Bulgaria Blvd. Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Следвайте ни

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Всички права запазени.
Дизайн и подвържка на страницата от Americaneagle.com